image
Sursa foto: Getty Images

Cum arată Maria Sharapova, la 2 ani după ce s-a retras din tenis și cum a apărut la Fashion Awards 2021

Retrasă din tenis la începutul lui 2020, Maria Sharapova (34 de ani) a participat la Fashion Awards 2021, eveniment care a avut loc la The Royal Albert Hall din Londra.

Fosta sportivă a mers la eveniment alături de viitorul ei soț, Alexander Gilkes (42 de ani).

MaSha a apărut pe covorul roșu într-o rochie marca Iris van Herpen, care i-a pus în valoare silueta de invidiat. Ținuta a fost una personalizată, realizată de Iris van Herpen în colaborare cu Evian.

Deși s-a lăsat de tenis de doi ani, Maria Sharapova nu a renunțat la exercițiile fizice zilnice, care o ajută să rămână în formă.

Campioana din Rusia a vorbit, într-un interviu, despre viața ei după retragerea din tenis. MaSha își petrece majoritatea timpului în vacanțe, vizitând întreaga lume.

"Voiam să experimentez și să explorez lumea dintr-o altă perspectivă. Înainte, mergeam într-un oraș și mă gândeam doar la aspectul sportiv. Mă gândeam la turneu, iar atunci când se încheia, îmi făceam bagajele și plecam la următorul. Nu prea am avut timp să vizitez locuri și să le înțeleg adevărata însemnătate.", a declarat Maria Sharapova, pentru Tennis World USA.

Maria Sharapova a făcut un tur al Europei şi a postat imagini din ţările prin care a mers.

Până acum, fosta câştigătoare a 5 titluri de Grand Slam a fost în vacanţe superbe prin Croaţia, Anglia, Scoţia şi Spania. Sunt ţări pe care le-a mai vizitat în cariera de jucătoare de tenis, însă nu a avut timp să se "răsfeţe".

Acum însă e dornică să descopere noi locuri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: