image
Sursa foto: dse.md

Noul șef al IGSU Alexandru Oprea, prezentat echipei

Astăzi ministra Afacerilor Interne Ana Revenco l-a prezentat efectivului IGSU pe Alexandru Oprea în calitate de șef al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Ministra a menționat că colonelul Alexandru Oprea este un om dedicat sistemului care mai bine de 23 de ani a muncit în cadrul IGSU cu abnegație și dăruire. Oficialul a specificat importanța promovării persoanelor profesioniste cu experiență în domeniu.

Totodată ministra a reiterat că bagajul de cunoștințe, dar și dedicația de care a dat dovadă domnul Oprea pe parcursul anilor de activitate va contribui la realizarea misiunilor de succes în salvarea vieților omenești, dar și prevenirea situațiilor de risc.

Tot în cadrul ședinței Ana Revenco i-a mulțumit pentru dedicație și devotament domnului general-maior Mihail Harabagiu, care pe parcursul a cincisprezece ani a deținut funcția de șef al IGSU. Oficialul a subliniat că devotamentul cu care și-a îndeplinit generalalul-maior Harabagiu misiunea, este un exemplu demn de urmat pentru tânără generație de ofițeri din sistem.

Noutăţile partenerilor

comentarii: