image
Sursa foto: WOWBiz

Prezicerile astrale pentru astăzi, 26 iulie

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 26 iulie.

Berbec

Astăzi debutează o perioadă ceva mai dificilă, marcată de neînțelegeri, în special cu cei dragi, dar și de interdicții sau limitări ale plăcerilor de orice fel.

Taur

Dialogurile, chiar și cele mai simple, cu apropiații pot deveni o mare provocare. Așa că ar fi bine să scoți de la naftalină rezervele de răbdare și bunăvoință pe care le ai.

Gemeni

Te poate nemulțumi profund abordarea unora dintre cei din anturajul apropiat, suficient cât să îți complici inutil viața în următoarele săptămâni refuzând dialogul cu aceștia.

Rac

Este posibil să vină scadența unora dintre datorii sau să se încurce serios demersurile legate de un împrumut dat sau luat de puțin timp.

Leu

Te întorci la vechile tale obiceiuri, cele care îi țin la distanță pe cei din jur, ca și cum ți-ar folosi la ceva acest lucru. Vei avea ocazia să înțelegi că nu este o atitudine constructivă.

Fecioară

Se pot încurca din nou discuțiile, negocierile sau tratativele cu unul dintre superiori. Discuțiile de taină nu vor rămâne așa pentru mult timp.

Balanţă

Revii la preocupări care îți consumă timpul și resursele și te pun în relații cu persoane care nu prea știu ce să facă cu timpul lor.

Scorpion

A venit momentul scadenței unor decizii pe care nu le-ai gândit suficient sau pe care le-ai luat într-un moment în care orgoliul era stăpân pe gândurile tale.

Săgetător

Este necesar să reevaluezi anumite planuri, să clarifici anumite aspecte legate de acestea și să cobori cu picioarele pe pământ, dacă nu ai fost realist.

Capricorn

S-ar putea să nu îți placă deloc ce se conturează începând de astăzi. Poți fi îndepărtat de la butoane și altcineva să coordoneze resursele comune, inclusiv cele financiare.

Vărsător

Îți vin în minte numai neplăcerile pe care tu spui că le-ai suportat în relația de cuplu, ceea ce poate fi considerat profund nedrept, pentru că sigur ai trăit și momente frumoase.

Peşti

S-ar putea să fie necesar să te ocupi, din nou, de anumite treburi la serviciu pe care nu le-ai făcut foarte bine sau altcineva le-a făcut prost și tu trebuie să le repari.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: