image
Sursa foto: Revista Teo

Horoscop 25 octombrie: Săgetătorii se confruntă cu probleme la locul de muncă

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 25 octombrie.

Horoscop 25 octombrie - Berbec

S-ar putea să te supere, mai mult decât de obicei, anumite solicitări, care vin de la partenerii de orice fel sau de la membrii familiei. Nu e momentul pentru un exces de egoism.

Horoscop 25 octombrie– Taur

Te mobilizezi și reușești să duci treburile până la un punct când situația începe să depindă de altcineva. In acest punct, ar putea apărea blocaje sau întârzieri.

Horoscop 25 octombrie – Gemeni

Te stresezi inutil cu situațiile pe care nu le poți controla. În loc să cauți metode pentru a reuși să le controlezi, mai bine ai căuta alte căi de rezolvare a problemei.

Horoscop 25 octombrie – Rac

Te poate supăra lipsa unor obiecte anume sau a unor persoane pe care le credeai cucerite și așezate la locul lor. Poate ai exagerat în aceste aprecieri și ar fi bine să fii rezonabil.

Horoscop 25 octombrie – Leu

Vei avea de ales între a-ți face treaba cu tragere de inimă sau a-ți face treaba fără chef. Rezultatele muncii tale vor depinde strict de alegerea ta.

Horoscop 25 octombrie– Fecioară

Vezi doar contradicțiile dintre ceea ce știi și ceea ce ți se cere la locul de muncă sau în alte domenii importante, cum ar fi familia sau relațiile cu cei dragi.

Horoscop 25 octombrie – Balanță

Cu siguranță nu îți este ușor să te eliberezi de povara atâtor griji acumulate, dar la fel de sigur e și faptul că nu îți folosesc la nimic, doar te parazitează.

Horoscop 25 octombrie – Scorpion

Nu îți place cum te văd cei din jur, în special cei foarte apropiați care au reușit să treacă dincolo de aparențe. Este problema ta, dacă ei văd acum ceea ce tu ai vrut să ascunzi.

Horoscop 25 octombrie – Săgetător

Pot să apară unele problemele la locul de muncă din cauză că ți se cere ceva care te depășește sau ceva care cere de la tine un efort mai puțin obișnuit.

Horoscop 25 octombrie – Capricorn

S-ar putea să fii nemulțumit de cei dragi, dar nu pentru că ei nu ar greși ceva anume ci pentru că tu ai pretenții prea mari de la ei și ești convins că numai așa vor progresa.

Horoscop 25 octombrie – Vărsător

Este posibil să ți se pară amestecată ziua de astăzi și să te adaptezi la această confuzie, în loc să faci efortul de a clarifica orice situație.

Horoscop 25 octombrie – Pești

Deosebit de utilă pentru că îți va permite să știi răspunsurile înainte de a pune întrebările, și în relația cu cei dragi și la locul de muncă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: