image
Sursa foto: mirror.co.uk.

Ultima dorință a unei tinere de 24 de ani care suferă de cancer în fază terminală

Vicki Turner, 24 de ani, din Kings Langley, Marea Britanie, a fost diagnosticată cu cancer la sân în anul 2016, dar în luna martie a acestui an a primit devastatoarea veste că boala a revenit și s-a extins la măduva spinării.

Tânăra britanică are o poveste de viață tulburătoare. Când avea doar trei ani, ea a fost diagnosticată cu un tip de cancer la rinichi. Medicii i-au scos atunci rinichiul drept, cel pe care avea o tumoare de mărimea unui grapefruit.

De asemenea, ea a trecut, pe parcursul unui an, prin 19 ture de radioterapie, 17 runde de chimioterapie și 15 transfuzii se sânge. După încercarea grea prin care a trecut în copilărie, Vicki credea că are toată viața înainte.

Dar în luna noiembrie a anului 2016, ea a fost diagnosticată cu cancer la sân în stadiul 3. Ea a făcut o operație dublă de mastectomie și șase runde de chimioterapie pentru a opri cancerul.

În luna iunie a anului 2017, când a terminat ultima tură de chimioterapie, Vicki a plecat alături de iubitul ei, Simon, într-o călătorie în Asia și Australia, apoi în Europa, potrivit mirror.co.uk. Dar totul s-a transformat iar într-un coșmar atunci când tânăra a făcut un control de rutină anul acesta și doctorii i-au găsit un alt chist la sân.

De data aceasta, Vicki a fost diagnosticată cu cancer la sân în stadiul 4. Boala s-a răspândit la măduva spinării, nefiind posibilă o intervenție chirurgicală. Vicki și-a deschis o pagină GoFundMe pe care a adunat deja 11,755 lire sterline. Tânăra spune că își dorește să facă o nuntă ca în povești și să își cumpere un cal, scrie libertatea.ro.

mirror.co.uk.mirror.co.uk.

„Caii au fost întotdeauna terapia mea. Vreau un cal mascul, poate un Hanoverian. O să-i găsesc un loc în grajd, o să-l pieptăn și o să-i dau o mulțime de morcovi și o să încep să îl dresez și să-l plimb. Diagosticul mă face să îmi doresc ca lucrurile să se întâmple mai repede”, scrie Vicki pe pagina de caritate.

mirror.co.uk.mirror.co.uk.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: