Clubul torinez, care şi-a mărit avansul în clasamentul din Serie A după victoria în faţa lui Napoli (3-1), riscă sancţiuni după ce observatorii Federaţiei italiene prezenţi pe Allianz Stadium din Torino au trecut în raportul de meci scandările rasiste la adresa jucătorului, susţine Gazzetta dello Sport.

Suporterii "Bătrânei Doamne" l-au numit, de asemenea, pe Carlo Ancelotti, fostul antrenor al lui "Juve" şi actualul tehnician al lui Napoli, "porc".

Conform presei locale, peluza sudică a stadionului torinez ar putea fi închisă pentru cel puţin un meci după întrunirea comisiei de disciplină a Federaţiei.

Juventus a învins Napoli cu 3-1 în derby-ul etapei a șaptea din Serie A, însă fanii torinezilor și-au dat în petec și l-au luat la țintă pe antrenorul napoletanilor, Carlo Ancelotti. Suporterii l-au înjurat și l-au huiduit pe "Don Carlo", însă la final și-au primit "lecția". Întrebat după meci cum comentează reacția juventinilor, Ancelotti a avut o replică ironică:

"Fanii lui Juve au scandat împotriva mea? Mă voi consola uitându-mă la finala Champions League din 2003", a fost răspunsul savuros al lui Ancelotti.