image
Sursa foto: foto simbol agora.md

Un alt cămin din Chișinău, plasat în carantină: O studentă a fost diagnosticată cu Covid-19

Un alt cămin studențesc din capitală a fost plasat în carantină după ce o studentă a fost diagnosticată pozitiv cu Covid-19. Este vorba despre căminul Universității Agrare de pe strada Mircești 21/4 din sectorul Râșcani al capitalei, unde jumătate de clădire este repartizată studenților, iar cealaltă profesorilor și familiilor. Despre aceasta a anunțat pretorul sectorului în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor primăriei.

„Au fost izolate 62 de persoane. Căminul este împărțit, o parte este pentru studenți și o altă parte a clădirii găzduiește, profesori și familii. Acei profesori și familii unde este intrarea separată și nu au intrat în contact cu studenta infectată se află în regim de autoizolare, iar partea clădirii unde stau studenții, a fost plasată în izolare”, a declarat pretorul sectorului Râșcani, Vlad Melnic.

Persoanele izolate sunt asigurate de administrația universității cu strictul necesar, produse alimentare, medicamente și produse igienice. Totodată, clădirea este păzită 24/24 de către un echipaj al poliției.

Amintim că anterior un cămin studențesc al UTM a fost plasat în carantină, după ce o studentă originară din Bâlceana a fost infectată cu Covid-19. Căminul a fost scos joi din regimul de carantină.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: