image
Sursa foto: Getty Images

Buffon și-a pus în cap foștii colegi: Verratti este singurul talent real al fotbalului italian

Gianluigi Buffon a făcut o declarație neașteptată, care cu siguranță îi va supăra pe foștii săi colegi italieni din Serie A. Veteranul de 40 de ani l-a numit pe colegul său de la PSG, Marco Verratti, ”singurul talent real al fotbalului italian”.

”Marco este un jucător incredibil. În acest moment este singurul talent real al fotbalului italian, dacă vorbim despre cum joacă, despre calitatea atingerilor balonului și despre cum vede jocul. Când joacă alături de jucători normali el pare chinuit, pentru că ceilalți nu îl înțeleg.

Marco are norocul să joace alături de fotbaliști mari, care înțeleg imediat unde se va duce mingea și unde își dorește acesta să o primească”, a spus Buffon, într-un interviu acordat pentru football-italia.net.

Mijlocașul de 25 de ani a disputat în acest sezon patru partide în tricoul lui PSG și și-a trecut în cont un assist. Pentru naționala Italiei, acesta a înscris un gol în cele 25 de selecții adunate din 2012 până în prezent.

Alături de PSG, Marco a câștigat cinci titluri în Ligue 1, 3 Cupe ale Franței, 5 Cupe ale Ligii Franței și 6 Supercupe ale Franței.

Marco Verratti a fost dorit în această vară de Manchester United, care a pus pe masă 125 de milioane de euro. PSG nu a vrut însă să se despartă de vedeta ei, care a mai fost aproape, în trecut, și de Barcelona sau Juventus.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: