image
Sursa foto: jurnal.md

Jurnal TV, un nou început: Duminică, 30 septembrie, nu ratați relansarea postului de televiziune! // VIDEO

Jurnal TV revine pe 30 septembrie în casele oamenilor! Prezentatorii postului de televiziune apar într-un promo în care anunță, oficial, relansarea Jurnal TV în mai puțin de o săptămână.

Astfel, duminică, pe 30 septembrie, în intervalul 15:00 - 22:00, veți putea urmări la Jurnal TV o ediție specială în cadrul căreia vor fi prezentate emisiunile care revin, dar și proiectele noi pe care le-a pregătit echipa Jurnal TV.

Ediția de duminică se va numi „versiunea beta”, deoarece o perioadă de timp Jurnal TV va activa în regim de testare. Directorul Jurnal Trust Media, Val Butnaru, a oferit mai multe detalii despre programul de pe 30 septembrie, dar și despre grila postului TV începând cu toamna aceasta.

„După o absență forțată de două luni, Jurnal TV revine în casele oamenilor cu emisii în direct. Duminică, 30 septembrie, în intervalul 15:00 - 22:00, vom transmite un show în care vom prezenta noile emisiuni, dar și pe cele vechi, vom discuta cu oaspeții noștri, printre care vor fi Peter Michalko, șeful Delegației UE în Republica Moldova, și Alexandru Machedon, directorul general Starnet. Am numit transmisiunea de duminică „Versiunea Beta”, fiindcă o bună perioadă de timp vom activa în regim de testare. Mai avem mult de lucru cu utilarea și amenajarea studioului. Da, mai este mult de lucru, dar contează doar faptul că am decis să începem emisia live. Contăm pe înțelegerea spectatorilor, dar și pe colaborarea continuă, așa cum am mai făcut-o de atâtea ori. Totalizând, aș putea să-i asigur pe toți prietenii, dar și neprietenii noștri, că, începând cu toamna aceasta, grila de emisiuni a Jurnal TV va furniza surprize despre care se va vorbi mult și în contradictoriu”, a precizat Val Butnaru.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: