image
Sursa foto: Getty Images

Khabib Nurmagomedov, dispus să revină în UFC pentru prețul corect! Suma care l-ar pune pe gânduri pe campionul rus

La doar o lună după ce și-a anunțat retragerea din UFC, Khabib Nurmagomedov (32 de ani) ar putea fi convins să revină în circuit, dacă i s-ar oferi suma de bani "corectă".

Khabib Nurmagomedov și-a anunțat retragerea din circuitul UFC, după victoria obținută în fața lui Justin Gaethje la gala UFC 254, la finalul lunii octombrie. Luptătorul rus a spus că nu va mai lupta niciodată fără tatăl său, care a murit în cursul acestui an, după ce a fost infectat cu COVID-19. Abdulmanap Nurmagomedov era și antrenorul lui Khabib, iar campionul din UFC i-a promis mamei sale că nu va mai lupta după bătălia cu Gaethje.

În acest context, ultima declarație a lui Khabib a luat prin surprindere pe toată lumea. Sportivul rus ar fi dispus să lase în urmă motivele personale pentru care a decis să se retragă din UFC, dacă îi va fi oferită suma de bani "potrivită". După spusele lui Nurmagomedov, aceasta ar trebui să se învârtă în jurul a 100 de milioane de dolari.

"Când decizi să te retragi, o faci. Dar cel mai probabil, Dana (n.r.- White, președintele UFC) îmi va oferi bani. Dacă, de exemplu, este vorba de 100 de milioane de dolari, îmi va fi greu să iau o decizie. Rămâne de văzut la ce se gândește", a declarat Nurmagomedov, citat de Marca.

Campion mondial la categoria ușoară, Khabib Nurmagomedov s-a retras cu un record impresionat, 29 de victorii și zero înfrângeri. Cele 28 de victorii obținute până la gala UFC 254 au fost obținute cu tatăl său, Abdulmanap, la marginea octagonului. Întrebat dacă ar fi interesat să le acorde revanșa lui Connor McGregor sau Dustin Poirier, în cazul revenirii, Khabib a fost tranșant.

"Nu sunt interesat. I-am bătut ușor pe amândoi. Acum aș vrea să mă odihnesc, abia m-am retras", a adăugat rusul

Khabib Nurmagomedov a încasat peste 5 milioane de euro pentru victoria de la gala UFC 254, plus încă un bonus de 77.000 de euro, după ce și-a anunțat retragerea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: