image
Sursa foto: Getty Images

Lovitură de proporții pentru Liverpool, înaintea finalei Ligii: nu mai joacă până la finalul anului

Alex Oxlade-Chamberlain (24 de ani) va absenta de pe gazon până cel puțin în luna noiembrie, aceasta fiind o adevarată lovitură atât pentru fotbalist, cât și pentru Liverpool, care va juca finala Ligii Campionilor de la Kiev, cu Real Madrid, la 26 mai. Englezul, accidentat la genunchi în semifinala din UCL dintre Liverpool și AS Roma, nu va evolua nici la Campionatul Mondial din Rusia.

Mijlocașul a rezistat doar 15 minute în partida cu AS Roma de pe Anfield. Fotbalistul lui Liverpool s-a accidentat după ce a încercat să-l deposedeze, prin alunecare, pe Kolarov.

În urma ultimelor controale ale medicilor lui Liverpool, aceștia i-au transmis lui Chamberlain că problema de la genunchi este destul de gravă şi că va absenta cel puțin șapte luni, informează thisisanfield.com. "După operație de la genunchi, fotbalistul este în prezent pe cârje, dar și-a început programul de reabilitare", a declarat jurnalistul de casă al lui Liverpool, James Pearce.

Chamberlain a debutat la naționala Angliei în 2012 și de atunci a strâns 32 de selecții, timp în care a marcat 6 goluri. La Campionatul Mondia din Rusia, naționala pregătită de Gareth Southgate va face parte din Grupa G, alături de Belgia, Panama și Tunisia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: