image
Sursa foto: Instagram

Banii nu i-au "luat capul" lui Ronaldo. Cristiano a refuzat o propunere de milioane din Arabia Saudită

Arabia Saudită face eforturi foarte mari pentru a apărea în faţa opiniei publice drept o ţară umană, iar schimbările sunt într-adevăr spectaculoase, mai ales cele legate de femei.

Scandalurile pentru încălcarea drepturilor omului în care este implicat regimul de la Riyadh sunt însă multe, dar asta nu-i împiedică pe saudiţi să încerce, indiferent de costuri, schimbarea imaginii.

Cristiano Ronaldo şi Messi au primit propunerea de a fi imaginile unor campanii publicitare prin care Arabia Saudită să fie promovată drept destinaţie turistică.

Deşi oferta era deosebit de tentantă, 6 milioane de euro pe an, Ronaldo a refuzat-o fără niciun regret. Nu a vrut ca numele să-i fie asociat cu Arabia Saudită, tocmai din cauza încălcării drepturilor omului.

Conform celor de la The Telegraph, citaţi de AS, Messi a primit şi el aceeaşi propunere, dar agenţii starului argentinian au refuzat orice comentariu despre subiect.

Ronaldo trebuia să-şi dea acceptul ca imaginea sa să fie folosită pe clipurile publicitare gândite în campania "Bun venit în Arabia" şi, de asemenea, să călătorească des în ţara din Golf.

Campania saudiţilor va începe în februarie şi rămâne de văzut care sunt starurile care au acceptat banii.

Una dintre mişcările făcute de saudiţi pentru promovarea ţării a fost organizarea Supercupei Spaniei acum un an, câştigată de Real Madrid, contract care a oferit Federaţiei Spaniole de Fotbal 116 milioane de euro.

Din cauza COVID-19, Supercupa a fost organizată în acest an în Spania, câştigată de Athletic Bilbao, dar anul viitor se va întoarece în Arabia Saudită, iar contractul a fost prelungit cu un an.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: