image
Sursa foto: Getty Images

Liverpool, ofertă imensă pentru Paulo Dybala: Ar deveni al doilea cel mai scump fotbalist din istorie

Liverpool este aproape să facă un transfer colosal în următoarele zile. "Cormoranii" sunt dispuși să ofere 180 de milioane de euro pentru transferul lui Paulo Dybala de la Juventus.

Interesul pentru Paulo Dybala vine în contextul în care transferul lui Fekir la Liverpool ar fi intrat în impas. Cei de la Tuttomercatoweb susțin că impresarul Gustavo Mascardi, care este un apropiat al lui Dybala, se află în discuții avansate cu englezii. Impresarul Gustavo Mascardi, apropiat al fotbalistului, se află în discuții cu clubul de pe Merseyside. Transferul lui Fekir a devenit incert, iar Liverpool se concentrează în a-l aduce pe argentinian”, scrie sursa mai sus citată.

Trupa de pe "Anfield" a fost dispusă, tot în această vară, să ofere 180 de milioane de euro și pe Marco Asensio, însă Real Madrid a declinat oferta. De asemenea, scenariul ca Dybala să plece în această vară de Juventus este unul plauzibil, în contextul în care venirea lui Cristiano Ronaldo la Torino ar putea să îl scoată din echipă pe Dybala. De altfel, Gazzetta dello Sport a aflat cum va arăta primul 11 al campioanei Italiei după venirea starului portughez, anunţat ca şi transferat de la Real Madrid, pentru 100 de milioane de euro.

Paulo Dybala ar urma să fie rezervă la noul Juventus, unde rolul de pasator al lui Cristiano Ronaldo, avut de Luka Modric la Real Madrid, va fi preluat de bosniacul Miralem Pjanic. Dacă se va concretiza acest transfer, Dybala ar deveni al doilea cel mai scump fotbalist din istorie, la egalitate cu Mbappe. Neymar este cel mai scump fotbalist din istorie, PSG plătind în 2017 Barcelonei suma de 222 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: