image
Sursa foto: digisport.ro

Fotbalistul dat de gol că avea trei relaţii în același timp

Steven Taylor, 32 de ani, un fost jucător de la Newcastle, este acuzat că avea relații cu trei femei în același timp. După o carieră în Premier League, Steven a ajuns în Noua Zeelandă, acolo unde evolueaza pentru Wellington Phoenix, echipă ce activează în campionatul Australian.

El avea o relație cu Diana Adomaitis, model în vârstă de 22 de ani, iar în același timp se mai vedea și cu un alt model australian, care l-a dat de gol într-o postare publică pe Instagram. O a treia femeie, cântăreața Katy Coffey, 33 de ani, a văzut mesajul și a rămas șocată.

"Mi-a spus că vrea să ne căsătorim și să avem copii. Nu-mi vine să cred. Cred cu certitudine că este ceva greșit cu el. Oamenii nu trebuie tratați în asemenea hal. Crede că doar pentru că este fotbalist poate să trateze oamenii ca pe niște cârpe. Avea același alint pentru toate trei. Este bolnav! Nici măcar nu s-a obosit să fie original", a răbufnit Katy, potrivit The Sun.

Fotbalistul spune că este singur, nu are nicio iubită, iar cele trei femei căuta publicitate pe urma lui: "Dacă aș fi fost căsătorit, m-aș fi predat, dar nu sunt."

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: