image
Sursa foto: jurnal.md

O femeie a fost accidentată mortal în apropierea satului Bahmut, raionul Călăraşi; Șoferul a fugit de la fața locului

O locuitoare a satului Bahmut, raionul Călărași a fost accidentată mortal în seara zilei de 27 noiembrie. Șoferul a părăsit locul accidentului. Poliția examinează cazul.

Pe traseul de lângă satul Bahmut, raionul Călărași a avut loc un accident în urma căruia o femeie de 43 de ani a decedat pe loc. Șoferul a fugit de la fața locului.

„În jurul orei 20 și 15 minute, în Unitatea de Gardă a IP Călărași, prin intermediul Serviciului Național Unic pentru apeluri de urgență „112”, am fost anunțați că în regiunea satului Bahmut, raionul Călăraşi, s-a produs un accident rutier.

În baza informației parvenite, la fața locului s-a deplasat Grupa Operativă a IP Călărași, iar în urma efectuării actelor de constatare preliminare urmăririi penale şi examinării cazului, s-a stabilit producerea unui accident rutier iar pe carosabil s-a depistat cadavrul unei persoane de gen femenin, în vârstă de 43 ani, locuitoare a satului Bahmut. Autovehicolul neidentificat a părăsit locul accidentului rutier”, informația a fost confirmată de către Ofițerul de presă Călărași, Cristina Vicol.

La momentul de față se petrec acțiuni de urmărire penală pentru identificarea persoanei vinovate de comiterea faptei și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: