image
Sursa foto: Facebook/Alexei Baraboi

Managerul unei companii de construcţii: Victoria lui Andrei Năstase, bine meritată; O să contribuim la dezvoltarea capitalei

Victoria lui Andrei Năstase la alegerile din capitală este una bine meritată. Până acum el nu ne-a dezamăgit și nu a cedat, spune Alexei Baraboi, managerul unei companii de construcții.

„Nu am făcut parte niciodată din cercul de prieteni apropiați al lui Andrei Năstase, nici măcar nu ne-am cunoscut până în martie 2016. S-a întâmplat după publicarea unui articol de succes într-un ziar autohton, despre compania noastră de construcție pe care o conduc, cu peste o sută de angajați cetățeni ai Republicii Moldova. El a fost primul care m-a contactat și mi-a exprimat recunoștința. El a fost primul și unicul activist politic din Republica Moldova care ne-a vizitat în Berlin”, a adăugat Alexei Baraboi.

„Pot spune cu siguranță, că victoria din 3 iunie a fost una meritată și una obținută printr-un efort enorm. Din partea colectivului nostru, îi dorim mult succes în continuare și rămânem disponibili de a contribui cu tot ce ne va sta la dispoziție pentru a construi o capitală modernă de care să ne putem mândri”, a adăugat acesta.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: