image
Sursa foto: a1.ro

Un cunoscut criminalist confirmă cel mai negru scenariu: Ce ascunde AMNEZIA lui Gheorghe Dincă

Valeriu Șuhan, fost ofițer de poliție judiciară, afirmă Gheorghe Dincă este într-o fază de negare și de respingere a faptelor sale, vrând să scape cu cele două crime comise. În acest sens spune că este confuz și a uitat multe detalii.

„Între cele două omoruri, au trecut aproximativ patru luni. Cine ar putea crede că două fapte atât de îngrozitoare, de omor, precedate și urmate de celelalte sălbăticii, săvârșite la un interval relativ scurt de timp, se estompează într-atât în mintea autorului, încât acesta nu-și mai amintește unde a abandonat resturile umane ale victimelor, ucise în urmă cu două zile, respectiv patru luni ? E o întrebare retorică, evident... Cred că, având mai multe victime pe conștiință, Dincă e într-o fază de negare, de respingere și auto-convingere, într-o stare psihică tulbure, de confruntare interioară cu propriile fapte, dar și cu perspectiva propriei evoluții dominat fiind de frica de răspunderea ce se prefigurează", a declarat, pentru Mediafax, Valeriu Șuhan.

Fostul ofițer de poliție judiciară spune că așa se explică plimbarea anchetatorilor, fără rezultat, în primele zile și "amneziile" sale.

„În opinia mea, Dincă Gheorghe este ucigașul celor două fete, Alexandra și Luiza, dar și al altora ca ele. Sunt câteva elemente recente care mă îndreptățesc să spun asta. Dincă recunoaște că a luat viața celor două victime, afirmând în mod mincinos dar convenabil sieși din perspectiva încadrării juridice a faptelor sale, omor calificat sau lovituri cauzatoare de moarte, și că în în nici unul dintre cazuri, nu a avut intenția de a ucide, ci pur și simplu le-a lovit cu pumnul, ceea ce le-a cauzat moartea. (...) De la început, mi-a atras atenția și am comentat împreună, că recunoașterea cu atâta grabă a săvârșirii celor două îngrozitoare fapte, coroborat cu alte situații concrete pe care le-am detaliat la vremea respectivă, îmi trezește temerea că, toate la un loc, se constituie într-o perdea de fum în spatele căreia se află adevărata față a lui Dincă, un monstru”, a mai declarat Valeriu Șuhan, fost ofițer de poliție judiciară.

Avocatul Tonel Pop, care reprezintă familia Luizei, spune că are suspiciunea că probele găsite recent în pădurea de la lângă Caracal „nu au fost poziționate acolo de câteva luni”. Cenușa și oasele erau aruncate pe iarbă, iar peste ele ar fi trebuit să crească vegetația, spune acesta.

Anchetatorii au reluat, miercuri, verificările la locuința lui Gheorghe Dincă, acolo unde acesta a spus că a ucis două tinere.

În ultimele două zile, Dincă a condus anchetatorii într-o pădure din apropiere, unde a fost găsit un sac cu oase și cenușă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: