image
Sursa foto: marca.com

L-au vândut pe Ronaldo, dar n-au cumpărat nimic: Lopetegui, reacție surpriză

Julen Lopetegui a devenit noul antrenor al celor de la Real Madrid în luna iunie, după plecarea lui Zinedine Zidane. Fostul selecționer al Spaniei a vorbit despre lotul pe care-l va pregăti în sezonul viitor, fără cel mai important jucător al echipei din ultimele nouă sezoane, Cristiano Ronaldo.

"Este o provocare pasionantă să reinventez echipa fără Cristiano Ronaldo", a afirmat noul antrenor al lui Real Madrid, Julen Lopetegui, înaintea meciului cu Manchester United din cadrul turneului amical International Champions Cup, scrie EFE.

"Evident, trebuie să recunoaştem că este unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria recentă a lui Real Madrid. Şi-a manifestat dorinţa să plece, iar clubul i-a facilitat plecarea, în semn de recunoştinţă pentru ce a făcut. Acum suntem bucuroşi că Bale este cu noi şi suntem convinşi că va avea un sezon extraordinar. Ne va arăta cea mai bună faţă a sa şi vom lucra pentru asta", a declarat Lopetegui.

"Când am venit la club, Ronaldo mai era, dar curând şi-a arătat dorinţa să plece. Începând de acum, ca antrenor este o provocare pasionantă să reinventezi o echipă fără Cristiano, competitivă, ambiţioasă şi care să lupte pentru toate trofeele. Vom îndeplini această provocare cu jucătorii mari şi cu lotul pe care-l avem", a spus tehnicianul.

Declarație surpriză a spaniolului. Lopetegui nu-și propune să aducă un înlocuitor pentru Cristiano Ronaldo.

"Aş fi un antrenor fericit dacă nu vine şi nu pleacă niciun jucător", a adăugat fostul selecţioner al Spaniei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: