image
Sursa foto: facebook/Andrei Năstase

Andrei Năstase: Oamenii știu foarte bine că între mine și Andrian Candu nu poate exista niciun fel de dialog

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase susține că între el și președintele Parlamentului, Andrian Candu nu poate să existe niciun fel de dialog. Faptul că a dat mâna ieri cu Andrian Candu la Orășelul European, unde s-a întâlnit întâmplător, a fost doar un gest de bună creștere.

„Așa cum bine se știe, mi-am petrecut ieri câteva ore, printre oamenii orașului nostru, în Orășelul European organizat în Parcul Central din Chișinău. A existat un moment în care, aflat la doar câțiva pași de Ambasadorul Uniunii Europene în Moldova, Excelența SA domnul Peter Michalko, ne-am apropiat unul de celălalt, am dat mâna și am schimbat câteva cuvinte. Lângă domnul Ambasador se afla și Andrian Candu, care mi-a întins mâna și m-a abordat, intenționat parcă”, susține Andrei Năstase.

„Am reacționat corect, mai ales că lângă noi era și domnul ambasador Michalko, am răspuns salutului. Astăzi, presa oligarhică, aceste instituții media care intoxică acest popor cu cele mai oribile minciuni spuse vreodată oamenilor, încearcă să compromită întreaga mea activitate, de peste 7 ani de zile, în folosul și sprijinul cetățeanului”, a declarat liderul Platformeu DA.

Mai mult decât atât, impertinența cu care intrumentele media ale oligarhiei folosesc un context pentru a aduce o ofensă de o asemenea magnitudine Excelenței Sale ambasadorul Michalko și Uniunii Europene îngrijorează toate cancelariile occidentale, susține Andrei Năstase.

„Oamenii știu foarte bine că între mine și Adrian Candu nu poate exista niciun fel de dialog, pe orice fel de temă, deoarece facem parte din două lumi diferite. A răspunde salutului lui Andrian Candu, dând dovadă de bună creștere, și din dorința de a proteja imaginea instituțiilor Moldovei în fața ambasadorului UE, era o obligație, specifică celor care prețuiesc imaginea țării noastre în fața întregii lumi”, spune Andrei Năstase.

„A avea un dialog cu cei care astăzi încă jefuiesc programatic poporul din Republica Moldova este o minciună inimaginabilă care nu se poate bucura de niciun fel de suport. Martorul acestei scene a fost ambasadorul Michalko! A fost abordat de ziariști, întrebat ce s-a întâmplat între mine și Candu în cele 3 secunde? NU! De ce? Pentru că domnul ambasador nu le poate susține minciunile, mizeriile și propaganda. M-a sunat vreun ziarist să mă întrebe ce s-a întâmplat în acele secunde? NU! Interesează pe cineva din presa oligarhică adevărul? Nu! Ce interesează? Discreditarea sistematică a singurului candidat care va strivi, în primele 60 de minute după investirea, de către oameni, cu mandatul de primar, mușuroiul de corupți din Primăria Chișinău! Acesta este scopul lor, nu există un altul!”, a declarat liderul Platformei DA.

Potrivit lui Andrei Năstase, finalul acestei epoci întunecate din istoria țării se aproprie.

„Fițuica de două parale a penalului Tănase, întreținută pe banii contribuabililor români, își arată astfel adevărata față a nemerniciei și mizeriei morale care îi justifică existența”, sussține Andrei Năstase.

„Disperarea că-și vor pierde sursele ilicite de îmbogățire iese la iveală! Nimic nu mai poate opri tavalugul, oamenii își vor recupera orașul și Primăria.Să vă ferească Dumnezeu, oameni de doi lei care sunteți, de clipa în care adevărul, cinstea și corectitudinea vor domni în Chișinău și în această țară! Nu vă puteți închipui astăzi, ce va așteaptă...cât de curând! Ați mințit prea mult, ați furat prea mult, ne-ați sărăcit prea mult, ne-ați disprețuit prea mult, v-ați bătut joc de noi prea mult! Tot ce ați făcut, absolut tot, este, deja, PREA MULT! Să vă ferească Dumnezeu!”, a conchis liderul Platformei DA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: