image
Sursa foto: platformada.md

Andrei Năstase: Moldova are nevoie de un orizont coerent pentru viitorul său, iar acesta nu poate fi decât cel european

Republica Moldova are nevoie de un orizont coerent pentru viitoarea sa evoluție politică și socială, iar acesta nu poate fi decât cel european. Este convingerea copreședintelui blocului ACUM Platforma DA și PAS, Andrei Năstase.

„A fi om politic european înseamnă, în primul rând, să împărtășești valorile și principiile unui spațiu social și politic în care drepturile și libertățile cetățeanului stau în centrul tuturor deciziilor politice. Înseamnă să muncești și să lupți pentru libertatea cetățeanului și pentru respectarea drepturilor acestuia. Înseamnă să militezi pentru stat de drept, pentru libertatea justiției, a spațiului economic, a celui mediatic și să faci tot ce depinde de tine pentru a oferi oamenilor dreptate și o viață mai bună”, a menționat Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook, comentând Summitul PPE de la București.

„Evenimentul de la București mi-a întărit convingerea că Moldova are nevoie de un orizont coerent pentru viitoarea sa evoluție politică și socială, iar acesta nu poate fi decât cel european. Să nu uităm că putem să avem țara în care să vrem să trăim. Trebuie doar să decidem împreună că ne dorim cu adevărat acest lucru pentru Moldova!”, a adăugat Andrei Năstase.

Liderul Platformei DA a participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Summitul Partidului Popular European, cea mai puternică formațiune din Parlamentul comunitar.

La evenimentul desfășurat la București, Andrei Năstase care a cerut menținerea Republicii Moldova pe agenda instituțiilor Uniunii Europene.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: