image
Sursa foto: wizzair.com

Wizz Air schimbă scaunele din avioane: Cum vor arăta noile modele // FOTO

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai mare creștere din Europa și cel mai mare transportator aerian low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat că va achiziționa un nou model de scaun Essenza, ultima inovație GEVEN, pentru a echipa 110 aeronave Airbus A321neo ce vor începe să fie livrate din ianuarie 2019, dar și pe parcursul următorilor 5 ani.

Conform preţurilor de listă actuale, valoarea noului contract cu GEVEN este de aproximativ 44 de milioane de euro, cu toate că o serie de reduceri au fost acordate companiei Wizz Air pentru această comandă ce  acoperă 110 aeronave noi. Noul acord va contribui la oferirea de confort sporit tuturor pasagerilor, având în acelaşi timp şi un impact pozitiv asupra operaţiunilor companiei aeriene. 

Scaunul cu greutate redusă aduce un consum redus de combustibil, care se reflectă în scăderea impactului asupra mediului şi contribuie la eforturile WIZZ de reducere permanentă a costurilor operaţionale. Potrivit capital.ro, noul model facilitează accesul pasagerului şi creşte  în medie spaţiul acordat genunchilor cu 25%.

Scaunele colorate în albastru-cobalt, culoare specifică WIZZ, sunt tapiţate cu piele ecologică, au o formă ergonomică şi spătare ultrasubţiri. Mai mult, liniile de design sunt deopotrivă estetice şi funcţionale; perna confortabilă a scaunului şi buzunarele mai joase pentru reviste oferă un plus de confort pasagerilor de la bordul aeronavei.

wizzairwizzair
wizzairwizzair

Noutăţile partenerilor

comentarii: