image
Sursa foto: Getty Images

Messi s-a decis să plece! S-a săturat să-i fie puse toate lui în cârcă

Messi s-a hotărât să plece de la Barcelona! Va mai sta la echipă până pe 30 iunie 2021 şi gata!

Conform jurnaliştilor spanioli argentinianul s-a săturat să fie considerat vinovat şi toate să-i fie puse lui în cârcă atunci când lucrurile nu merg la echipă, după cum anunţă AS.

Informaţia a fost prezentată joi seară, în emisiunea "El Larguero" de la Cadena SER.

Conform jurnalistului Manu Carreno, Messi şi-a anunţat impresarul să sisteze negocierile pentru reînnoirea contractului şi i-a transmis preşedintelui Josep Maria Bartomeu că va părăsi gruparea catalană la finele înţelegerii.

Catalanii au aşteptat cu sufletul la gură data de 10 iunie 2020. Messi putea anunţa atunci că a decis să plece. N-a făcut-o şi şampaniile au fost deschise. Numai că argentinuanul s-a săturat ca orice prblemă de la Barcelona să-i fie atribuită lui. Să fie acuzat de deciziile proaste ale clubului. Aşa că n-ar mai vrea să continue, să aiba acel "contract pe viaţă" de care tot aminteşte Bartomeu.

Decizia lui Messi îi creează probleme foarte mari şi lui Josep Maria Bartomeu pentru că anul viitor vor avea loc alegeri pentru preşedinţia clubului. Spera ca în primăvară să poată prezenta prelungirea contractului cu Messi, ceea ce i-ar fi oferit un atu important în cursă.Catalanii au aşteptat cu sufletul la gură data de 10 iunie 2020. Messi putea anunţa atunci că a decis să plece. N-a făcut-o şi şampaniile au fost deschise. Numai că argentinuanul s-a săturat ca orice prblemă de la Barcelona să-i fie atribuită lui. Să fie acuzat de deciziile proaste ale clubului. Aşa că n-ar mai vrea să continue, să aiba acel "contract pe viaţă" de care tot aminteşte Bartomeu.

Decizia lui Messi îi creează probleme foarte mari şi lui Josep Maria Bartomeu pentru că anul viitor vor avea loc alegeri pentru preşedinţia clubului. Spera ca în primăvară să poată prezenta prelungirea contractului cu Messi, ceea ce i-ar fi oferit un atu important în cursă.

Spaniolii susţin că decizia lui Messi este şi un apel către conducerea catalană care în ultima vreme a luat decizii greşite, cum ar fi inclusiv instalarea lui Quique Setien ca antrenor al echipei.

Barcelona a început La Liga de pe prima poziţie după suspendarea campionatului din cauza noului coronavirus. A făcut mai mulţi paşi greşiţi şi acum este la patru puncte în spatele Realului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: