image
Sursa foto: jurnal.md

Dodon, deranjat de întrebările privind deconspirarea schemelor mafiei; Slusari: El a luptat cu regimul prin lanul cu căpșuni

După ce și-a prezentat raportul pentru 18 luni de activitate, Dodon a fost întrebat despre schemele mafiei pe care le-a deconspirat, asta fiind una din prioritățile mandatului său, însă acesta s-a arătat deranjat și a evitat să răspundă.

În context, vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr a ironizat și a spus că Dodon „a dus o luptă încordată cu regimul” doar că bătălia s-a produs printre căpșuni și partide de vânătoare.

„Timp de 18 luni Dodon, îmbrăcat în halul „Președinte”, s-a „luptat” încordat cu regimul … pe gheață, pe motocicletă, la vânătoare, prin lanul cu căpșuni, în diferite vacanțe. Cum de încă nu a reușit să se decoreze cu Ordinul Republicii. La întrebarea concretă și rugămintea de a numi măcar o singură schemă pe care a deconspirat-o, președintele obosit și enervat a cerut o altă întrebare. El nu are așa împuterniciri”, a comentat Alexandru Slusari.

Precizăm că ieri, Dodon și-a prezentat bilanțul activității sale pentru o perioadă de 18 luni.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: