image
Sursa foto: captură video

Momentul în care o rachetă lansată din Gaza lovește o autostradă de lângă Tel Aviv, surprins de camerele de supraveghere

Momentul în care o rachetă lovește o autostradă foarte circulată de lângă Tel Aviv a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, scrie Hotnews, care citează Haaretz.

Facțiunile militante din Gaza au lansat, în această dimineață, zeci de rachete către sudul și centrul Israelului după ce armata israeliană a ucis, luni noapte, un militant jihadist de grad înalt. Una dintre rachete a lovit la o intersecție de pe o autostradă majoră de lângă orașul Gan Yanve, la sud de zona metropolitană a Tel Aviv-ului, potrivit hotnews.ro.

O cameră de supraveghere a traficului a surprins momentul în care racheta aproape că a lovit în plin două mașini. Din fericire, deflagrația a provocat doar rănirea ușoară a unui bărbat, deși imaginile arată că autostrada era intens circulată.

Baha Abu al-Atta, un comandant al organizației teroriste Jihadul Islamic în Palestina, a fost ucis marți dimineața în timpul unui atac al forțelor armate israeliene în Fâșia Gaza. Soția lui al-Atta a fost omorâtă și ea în operațiune, alte două persoane fiind rănite.

Potrivit unui comunicat al Armatei israeliene, premierul Benjamin Netanyahu a autorizat operațiunea împotriva lui Al-Atta, acuzat că ar fi fost în spatele mai multor atacuri cu drone și mitraliere la granița cu Israelul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: