image
Sursa foto: digisport.ro

VIDEO Marquez, penalizat după incidentul din Argentina, dar tot în fața lui Rossi s-a clasat

Marc Marquez l-a doborât de pe motocicletă pe Valentino Rossi, după o manevră riscantă şi periculoasă, iar între cei doi a reizbucnit un conflict ce părea complet aplanat.

Incidentul s-a petrecut în a doua etapă a sezonului din MotoGP, Marele Premiu al Argentinei de la Santiago del Estero. Mai multe nume importante din MotoGP au comentat incidentul dintre cei doi piloți și toată lumea îl vede pe spaniol vinovat și penalizat pe bună dreptate de către organizatori.

Marquez a fost penalizat cu 30 de secunde, finalizând în clasament pe locul 18, cu un loc înaintea lui Rossi, care a terminat pe 19.

În urmă cu trei ani, cei doi au fost protagoniştii unui incident similar. La Marele Premiu de MotoGP din Malaezia, Valentino Rossi l-a împins în afara pistei pe Marc Marquez, după ce spaniolul îl şicanase de mai multe ori în timpul cursei.

În clasamentul general al Campionatului Mondial, după două etape, Crutchlow este lider, cu 38 de puncte, urmat de italianul Andrea Dovizioso, cu 35 de puncte, şi Johann Zarco, cu 28 de puncte. Marquez este al cincilea în ierarhie, cu 20 de puncte, iar Rossi pe 8, cu 16 puncte.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: