image
Sursa foto: digisport.ro

Războiul continuă în familia lui Icardi, după ce atacantul a rămas fără banderolă la Inter

Ivana Icardi, sora lui Mauro Icardi, a sărit la gâtul Wandei Nara, după ce fotbalistul a pierdut banderola de căpitan la Inter. Antrenorul Luciano Spalletti a luat această măsură înaintea partidei de joi, cu Rapid Viena.

Decizia a venit atât ca urmare a numeroaselor conflicte apărute în ultima vreme între Icardi și conducerea clubului milanez: "Cronica unei morți anunțate. Bietul meu frate, de ce accepti toate aceste lucruri? Cu o persoană serioasă lângă el, așa ceva nu ar fi fost posibil. Conducerea lui Inter nu agreează astfel de atitudini".

Cu o lună în urmă Ivana a explodat când s-a scris că Wanda continuă să îl sune pe Maxi Lopez, primul ei soț înainte de Icardi, cu care are trei copii. Lopez joacă acum în Brazilia, la Vasco da Gama.

"Uneori este mai bine să-ți închizi gura și să te gândești că ești prost, în loc să o deschizi și să confirmi asta", a mai afirmat Ivana.

Ulterior, Ivana Icardi a postat un nou mesaj pe Twitter pentru a-și exprima public sprijinul necondiționat pentru Mauro: "Toată lumea este bună, acum că lumânarea a fost întoarsă puțin, vreau să știți că te voi susține aici! Toate energiile mele sunt bune. Ai mulți oameni care te iubesc!".

Mauro Icardi evoluează la Inter din 2013, iar în două rânduri a fost golgheterul campionatului. În actuala stagiune a marcat 15 goluri în toate competiţiile (9 în Serie A). Mai are contract cu nerazzurrii până în 2021.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: