image
Sursa foto: marca.com

Real Madrid face orcie pentru Hazard: Două vedete la schimb pentru visul lui Perez

Real Madrid nu se lasă până nu-și vede visul împlinit, Eden Hazard pe Santiago Bernabeu. Pentru acest lucru, echipa blanco e gata să includă în afacere doi jucători: Isco și Kovacic. Potrivit publicației Onda Cero, Kovacic este cel mai simplu de cedat dintre cei doi jucători.

Mijlocașul croat de 24 de nai este oricum împrumutat la Chelsea din august 2018, iar președintele madrilenilor, Florentino Perez, îl va ceda definitiv la londonezi, în contul afarerii Hazard.

În ceea ce-l privește pe Isco, mijlocașul se află de ceva vreme în disgrația antrenorului, dar și a fanilor de la Real Madrid. De când Santiago Solari a preluat Realul, la finalul lunii octombrie, Isco a bifat 314 minute din 1080 posibile, mai puțin de o treime din total.

Mai mult de atât, jucătorul de 26 de ani a intrat în conflict și cu fanii "albilor", care l-au apostrofat pe Bernabeu, iar Isco a reacționat și le-a adresat acestora cuvinte "grele". În aceste condiții, mijlocașul ia serios în considerare despărțirea de Real, formație cu care mai are contract până în 2022.

Altfel, posibila sosire a lui Eden Hazard pe Bernabeu e un alt motiv pentru ca Isco să se despartă de Real Madrid. Venirea belgianului nu ar face altceva decât să înrăutățească situația spaniolului, care va mai avea un concurent pe post - unul dintre cei mai buni din lume.

Problema este că de Isco este interesată și Manchester City, iar un oficial al "cetățenilor" a luat legătura cu agentul său, pentru a-l informa despre interesul campioanei Angliei.

Eden Hazard mai are contract doar până în 2020 cu Chelsea şi a declarat în mai multe rânduri că visează să joace pentru Real Madrid.

"Am iubit întotdeauna Real Madrid, chiar şi înainte de Zidane. Vom vedea ce se va întâmpla. Aşa cum am mai spus, voi încheia acest an cu Chelsea şi apoi mai am încă un an de contract. După acest an, vom vedea", a declarat mijlocașul belgian de 27 de ani.

Presa din Spania a anunţat recent că există deja o înţelegere între Hazard şi clubul madrilen, fiind nevoie doar de acordul lui Chelsea pentru ca mutarea să se realizeze.

Londonezii solicită aproximativ 170 milioane euro pentru transferul fotbalistului belgian la Real Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: