image
Sursa foto: Året Runt

Horoscop 4 mai: Nativii din zodia Leu vor avea o zi favorabilă pentru a clarifica acțiuni viitoare

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 4 mai.

Berbec

Acum vei începe să conștientizezi dacă alții profită de pe urma muncii tale, dar nu vei mai lăsa ca această situație să mai continue. Nu te îngrijora, această situație este trecătoare, acțiunile desfășurate azi vor avea urmări pozitive pe viitor.

Taur

Stresul din familie te împinge la acțiuni riscante. Participarea la jocuri de noroc îți poate fi fatală pe plan financiar. Decât să faci scenarii nerealiste, mai degrabă consultă-te cu cei apropiați și află părerea lor cu privire la planurile tale. Dacă practici regulat un sport, ar fi să iei o pauză, îți iei timp și pentru odihnă.

Gemeni

Posibil ca astăzi să nu te mai simți protejat și susținut de familie și ai impresia că toți s-au întors împotriva ta. Ai nevoie de spațiu intim, vrei să te izolezi de ceilalți și nu dorești să socializezi cu ei. O ușoară stare de depresie este pe cale să ia naștere, dar nu-ți fă griji, totul va reveni la normal în curând.

Rac

Este posibil să te simți vinovat de faptul că faci promisiuni pe care nu le poți respecta sau realizezi că te-ai înșelat în privința unor persoane care acum te dezamăgesc. Nu-ți mai fă atâtea griji, cu sprijinul familiei vei reuși să corectezi acest sentimente trecătoare.

Leu

Îți oferi sprijinul unei persoane mai tinere pe care nu o cunoști. Această persoană îți oferă în schimb încredere, iar tu vezi potențialul în ea. Se pare că intuiția nu te minte și poate efortul tău va fi apreciat, vei primi complimente. O zi favorabilă pentru a clarifica acțiuni viitoare.

Fecioară

Cineva din anturaj sau chiar din familie este posibil să te trădeze sau să schimbe ceva în planurile comune, dar nu te enerva, sunt lucruri noi pe care ai putea să le înveți din această experiență neplăcută, pe viitor sigur nu vei mai face anumite greșeli. Trebuie să petreci o seară liniștită în sânul familiei, spre bucuria celor dragi.

Balanță

Discuții tensionate se întrevăd în această zi ca urmare a unor intrigi venite din rândul rudelor, cel mai probabil ale partenerului. S-ar putea să nu mai reziști, vei dori să spui ce ai pe suflet.

Scorpion

În această zi relația cu partenerul poate avea de suferit, se pare că nu vei avea răbdarea necesară să îl asiști în periplul său de a se autocunoaște, ceea ce îl poate face să sufere. Încearcă să nu fii indiferent.

Săgetător

Partea sentimentală se îmbunătățește în urma unei călătorii inopinate în care poți avea norocul de a întâlni persoana potrivită care să-ți dea sfaturi utile de viață.

Capricorn

Aspectul astrologic de azi zădărnicește orice demers care se dorește a fi pus în practică. Se recomandă să aduni date pentru o anumită confruntare ulterioară sau este posibil să fi ajuns la urechile tale un zvon supărător, al cărui efect va începe să se resimtă în perioada imediat următoare.

Vărsător

Nevoia de dragoste și afecțiune este întâmpinată azi cu o respingere neprevăzută din partea partenerului. Acesta te va dezamăgi profund și îți va da o stare proastă de dispoziție.

Pești

Stresul din ultima perioadă revine în actualitate, se resimte dorința de evadare, ar fi bine să nu treci peste semnalele trimise de organism, pentru a nu avea parte de depresii, înăbușirea tristeții în dependențe.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: