image
Sursa foto: facebook/Inga Grigoriu

Inga Grigoriu: „Andrei Năstase e unic și, în același timp, e parte a unei mari echipe, cea care inspiră și te face să crezi”

Andrei Năstase e unic și, în același timp, e parte a unei mari echipe, cea care inspiră și te face să crezi, susține vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Inga Grigoriu.

„Mă inspiră mai multe lucruri, stări de spirit, oameni. Însă, cel mai mult mă simt în siguranță alături de echipă, căci sunt un om al echipei și doar în echipă îmi iese cel mai bine să creez, să fac ceva util societății. Nu te poți face auzit dacă ești singur, dacă nu știi pe cine îl ai alături, dacă nu ai încredere în cel ce îți va acoperi spatele și te va apăra atunci când furtuna îți va veni în față”, a scris Inga Grigoriu pe pagina de Facebook.

„Votez Andrei Năstase pentru că mă inspiră, mă uimește. Văd atâta susținere atât în țară, cât și în afara ei, încât pot afirma cu certitudine: e unic și, în același timp, e parte a unei mari echipe, cea care inspiră și te face să crezi! Ieșind la vot, astfel vei face parte din cea mai puternică și mai frumoasă echipă. Echipa celor ce vor schimbări în bine. Pe 20 mai e timpul tău să te alături!”, susține Inga Grigoriu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: