image
Sursa foto: Getty Images

Pep a anunţat primul jucător la care renunţă pentru sezonul viitor: O legendă a lui City le spune "adio" cetăţenilor

Yaya Toure (34 de ani), unul dintre cei mai vechi jucători din lotul lui City, se va despărţi în această vară de gruparea de pe Etihad. Pep Guardiola a confirmat că mijlocaşul va pleca.

La venirea lui Guardiola în Premier League, s-a speculat pe seama faptului că Toure îi va părăsi pe "cetăţeni"; cei doi aveau o relaţie tensionată de când erau la Barcelona, iar impresarul ivorianului era în raporturi reci cu tehnicianul. Nu a fost aşa, Yaya impresionându-le pe Pep cu profesionalismul său.

Chiar şi aşa, mijlocaşul central a primit puţine şanse, City având o echipă plină de staruri aflate în apogeul carierei. În acest context, părţile se vor despărţi la finalul acestei stagiuni, lucru confirmat de Guardiola în conferinţa de presă premergătoare confruntării cu Huddersfield. În acest context, partida cu Brighton, de săptămâna viitoare, va fi ultima pentru Toure în tricoul "cetăţenilor" pe teren propriu. Iar Pep îl va utiliza probabil din primul minut, dorind să îi facă o "retragere" ca la carte.

"Da, va pleca. Îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru noi. Partida cu Brighton va fi pentru Yaya, vom încerca să câştigăm pentru el", a spus Pep.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: