image
Sursa foto: poandpo.com

Până când sunt valabile interdicțiile de călătorie impuse de Italia cetățenilor din RM; Precizările Ministerului de Externe

Interdicțiile de călătorie impuse de Italia cetățenilor din Republica Moldova sunt valabile cel puțin până pe 14 iulie, precizează Ministerul de Externe de la Chișinău.

„Ministrul Sănătății al Republicii Italiene a semnat ieri o Ordonanță prin care se interzice intrarea în Italia, în perioada 9-14 iulie, a persoanelor care în ultimile 14 zile s-au aflat sau au tranzitat următoarele țări: Armenia, Bahrain, Bangladesh, Brazilia, Bosnia și Herțegovina, Chile, Kuweit, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Oman, Panama, Peru, Republica Dominicană”, anunță Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

De asemenea, sunt suspendate zborurile directe și indirecte către și dinspre țările indicate în Ordonanță. Restricţiile se referă şi la transportul terestru. Singura excepție este valabilă doar pentru cetățenii italieni, care pot intra în țară, dar cu respectarea regulilor de autoizolare la domiciliu.

Ministerul de Externe mai anunță că va reveni ulterior cu precizări, referitoare la condițiile de intrare în Italia pentru cetățenii moldoveni, imediat ce va fi notificat de către autoritățile italiene.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: