Mai exact, de-a lungul carierelor, au punctat împreună de 1.000 de ori. Lionel Messi are 551 de goluri, în timp ce Cristiano Ronaldo "doar" 449. Sunt cifre impresionante pentru cei doi mari fotbalişti. Şi, cu siguranţă, nu se vor opri aici. În ultimul El Clasico, încheiat la egalitate, scor 2-2, Messi şi Ronaldo au reuşit câte un gol.

În afara golului marcat în minutul 14, Ronaldo a mai avut două ocazii: mai întâi a scăpat singur cu Ter Stegen, dar nu l-a putut învinge, apoi a tras puţin pe lângă poartă. Accidentat, Ronaldo a fost înlocuit la pauză cu Asensio. De partea cealaltă, Messi a marcat în minutul 56. A fost al 26-lea gol în poarta Realului pentru cel mai bun marcator din istoria întâlnirilor dintre cei doi granzi ai Spaniei.

Odată cu reușita din partida cu Barcelona, Cristiano Ronaldo a ajuns la 43 de goluri marcate în acest sezon în toate competițiile, la egalitate cu Messi și Salah. Totodată, starul portughez a ajuns la 18 goluri marcate în Clasico și l-a egalat pe Alfredo Di Stefano. Reușita lui Ronaldo reprezintă o bornă importantă și pentru Real Madrid. Este golul cu numărul 400 marcat de Real Madrid în El Clasico.