image
Sursa foto: Facebook

Moldovenii din Marea Britanie au creat o celulă de rezistență: „Susținem activ inițiativele care apără dreptul la vot”

Moldovenii din Marea Britanie se solidarizează din nou şi creează o celulă de rezistenţă. În acest mod, cei care s-au alăturat grupului spun că susţin toate iniţiativele pentru apărarea dreptului la vot, proteste şi libera exprimare.

„Vom lansa şi susține activ inițiative care apără dreptul la alegeri libere şi corecte, la proteste paşnice, la liberă exprimare, la existența demnă a presei independente şi a celor care opun rezistență acasă și ne dau motive să ne mândrim”, spun membrii grupului.

Totodată, moldovenii din Marea Britanie menţionează că „de astăzi, ne încolonăm în spatele mișcării protestatare conduse de Andrei Năstase și Maia Sandu și a tuturor celor care apară valorile democratice, întru eliberarea Republicii Moldova de sub regimul dictatorial lui Plahotniuc”.

Totodată, membrii grupului au făcut un apel către toţi moldovenii din Marea Britanie să se alăture Celulei de Rezistenţă.

„Îi îndemnăm pe toți cei stabiliți în Marea Britanie, cărora le pasă de țara în care mai sunt părinții lor, să se alăture ACUM. Cu gândul şi inima la voi, copiii voştri „fugiți” de-acasă. #FreeMoldova”.

Noutăţile partenerilor

comentarii: