image
Sursa foto: tribuna.md

Andrei Năstase, leaureat al premiilor Tribuna: „Politicianul care a repurtat cea mai răsunătoare victorie politică în 2018”

Andrei Năstase, președintele Platformei Demnitate și Adevăr, este laureat al premiilor TRIBUNA-2018. El a ridicat Premiul „Politicianul care a repurtat cea mai răsunătoare victorie politică a anului 2018”, dat fiind faptul că a fost ales Primar al mun. Chișinău, scrie Tribuna.md.

„Mai întâi de toate, țin să mulțumesc, în numele meu și al întregii noastre echipe, pentru acest gest frumos și elegant al redacției TRIBUNA. Într-adevăr, a fost o victorie răsunătoare, care a zguduit nu doar societatea noastră, ci și o lume întreagă. O lume care s-a convins că, atunci când te bazezi pe oameni, pe cetățeni deșteptați, e posibil să urnești și munții din loc. Cred cu toată tăria că rezultatul obținut în vara acestui an reprezintă meritul incontestabil al chișinăuienilor și al locuitorilor suburbiilor, această centură de aur a Capitalei. Le mulțumesc, și pe această cale, și-i asigur că voi continua să le fiu alături, să lupt pentru drepturile și libertățile lor, să-mi aduc contribuția la marea schimbare care se apropie vertiginos”, a precizat Năstase.

Andrei Năstase a primit tradiţionala statuetă în formă de tribună, confecţionată la comanda specială a portalului nostru; noua carte a lui Igor Volniţchi „Şoaptele Planetei M”; cărţile scriitorilor azeri: „Berbecul alb, berbecul negru” de Anar şi „Capul” de Elcin (puse la dispoziţie de Congresul Azerilor din RM), dar și cartea „Homo Aggressivus: De ce nu se opresc războaiele și violența” de Dorian Furtună.

De asemenea, de la partenerul nostru, a primit vinul „Granovia”. „Încă din timpurile romane, dar acum mai bine ca niciodată, Moldova produce vinurile excepționale, din cele mai bune soiuri locale de struguri și din varietățile franceze. Granovia Wines are ca obiectiv să aducă iubitorilor de vin de pe mapamond, vinurile Moldovei de clasă mondială”, menționează partenerul nostru.

Și de la partenerul „Mileştii Mici” – vinul „Codru”. „Produs prin cupajarea vinurilor Cabernet-Sauvignon -75% și Merlot -25%. Vinul posedă o culoare rubinie, cu nuanțe cărămizii. Gustul plin, catifelat și foarte bogat se combină cu gulașurile consistente, cu carne de căprioară și rulade coapte din carne și cașcaval. În doze mici, vinul se servește pentru stimularea circulației sangvine și pentru ridicarea tonusului”, menționează partenerul.

Amintim că, Andrei Năstase a fost ales primar al municipiului Chișinău, în urma alegerilor din 20 mai (turul I) și 3 iunie 2018 (turul II), însă mandatul său nu a fost validat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: