image
Sursa foto: gazzetta.it

Allegri şi-a dat acordul pentru transferul lui Morata: Higuain, OUT

Alvaro Morata poate fi protagonistul unei reveniri spectaculoase la Juventus în această vară. Nemulţumit că a fost mai mult rezervă în acest sezon la Chelsea, atacantul spaniol ia tot mai serios în calcul oferta torinezilor.

Morata şi agentul său s-au întâlnit cu directorul sportiv al campioanei Italiei, Fabio Paratici, potrivit presei italiene, care susţine că zâmbetele nu au lipsit de la această întrevedere. Antrenorul lui Juve, Massimiliano Allegri, şi-ar fi dat deja acordul pentru transfer.

Atacantul în vârstă de 25 de ani a fost cumpărat de Chelsea vara trecută, de la Real Madrid, pentru 65 de milioane de euro, iar londonezii ar avea pretenţia de a primi o sumă apropiată celei plătite în 2017.

Juventus vrea însă să-l vândă pe Gonzalo Higuain şi să-l cumpere pe Morata cu banii obţinuţi pentru argentinian, scrie digisport.ro. Paris Saint Germain e interesată de transferul atacantului în vârstă de 30 de ani, iar "Bătrâna Doamnă" ar accepta şi 60 de milioane de euro în schimbul acestuia, conform jurnaliştilor italieni.

Higuain a fost cumpărat de Juventus de la Napoli, în 2016, pentru 90 de milioane de euro, însă a marcat doar 16 goluri în 35 de partide în ultimul sezon din Serie A. Morata a înscris 11 goluri în 31 de meciuri, în ultimul campionat, pentru Chelsea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: