image
Sursa foto: Instagram

Borussia Dortmund, ultimatum pentru Haaland: până când trebuie să decidă dacă acceptă oferta de 16 milioane de euro pe an

Borussia Dortmund i-a fixat un termen limită norvegianului Erling Haaland (21 de ani), atacantul său vedetă, pentru ca acesta să ia o decizie în privinţa viitorului său.

Erling Haaland a devenit unul dintre cei mai prolifici atacanți din lume, iar granzii Europei au făcut coadă la ușa celor de la Dortmund în încercarea de a obține semnătura internaționalului norvegian. Deși s-a vorbit că ar fi interesat să facă pasul la Real Madrid sau în Premier League, nordicul nu a dat niciun răspuns ferm, iar oficialii Borussiei l-au informat că trebuie să-și decidă viitorul și să ia o hotărâre până la sfârșitul lunii februarie.

În momentul sosirii sale la clubul din Dortmund, în ianuarie 2019, cele două părţi au stabilit că internaţionalul norvegian va putea pleca după doi ani, dacă vor fi îndeplinite o serie de condiţii, după cum a recunoscut directorul sportiv al grupării din Bundesliga, Michael Zorc.

Conform Bild, citat de Agerpres, Haaland s-ar putea despărţi de Borussia pentru aproximativ 75 milioane euro, valoarea clauzei de reziliere din contractul său, însă oficialii clubului german vor să prevină acest lucru, propunându-i norvegianului un salariu anual de până la 16 milioane euro pe sezon.

Sunt, însă, şanse destul de mici ca Haaland să mai continue din sezonul viitor pe Westfalenstadion, în condiţiile în care golgheterul norvegian este dorit de toate marile cluburi europene. Real Madrid, Barcelona, Manchester United și Manchester City sunt posibilele destinații ale lui Haaland în perioada de mercato din vară.

"Prima opțiune a lui Erling Haaland este să semneze cu Real Madrid. Dacă nu se întâmplă asta, va căuta să meargă la Barcelona. Dacă niciuna din aceste două variante nu e posibilă, va merge în Premier League", a declarat Gianluca Di Marzio, conform utdreport.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: