image
Sursa foto: partidulsor.md

Doi pensionari din capitală spun că s-au intoxicat cu cârnăciori cumpărați la unul din magazinele lui Șor

Spun că au cumpărat produse alimentare de la unul dintre așa-zisele „magazine sociale” ale lui Ilan Șor și s-ar fi intoxicat. Este vorba despre doi pensionari din capitală, care susțin că li s-a făcut rău după ce au mâncat cârnăciori și a fost nevoie de intervenția medicilor de la ambulanță pentru ca să-și revină.

Pe de altă parte, purtătoarea de cuvânt a „Partidului Șor” a calificat declarațiile celor doi drept „aberații”.

Pavel Petrea povestește că, săptămâna trecută, a mers la un „magazin social” care se află nu departe de casa lui.

Pavel Petrea spune că, după ce au mâncat produsele cumpărate, li s-a făcut rău amândurora, dar soția sa a avut nevoie chiar de intervenția unui echipaj de la ambulanță.

A trecut o săptămână de la incident, dar femeia spune că încă nu și-a revenit complet.

Am încercat să aflăm ce au constatat medicii de la ambulanță în acest caz, dar reprezentanții Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească ne-au cerut să le expediem o solicitare oficială de informații.

Iar purtătoarea de cuvânt a „Partidului Șor” a spus că declarațiile celor doi pensionari sunt aberante.

Proiectul așa-numitelor „magazine sociale” a fost lansat în noiembrie 2015 la Orhei, după ce Ilan Șor a devenit primar al acestui oraș. În timpul campaniei electorale din toamna lui 2016, dar şi în perioada care a urmat, inițiativa fost extinsă în mai multe oraşe, inclusiv în Chișinău și Bălți.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: