image
Sursa foto: Jurnal.md

Chirtoacă, printre cei mai matinali alegători: „Am votat pentru o relație corectă a primarului cu oamenii”

Fostul edil al capitalei, Dorin Chirtoacă, este primul politician care și-a exercitat dreptul de vot. Acesta susține că a votat „pentru o relație corectă a primarului cu oamenii”, precizând că și-a dat demisia pentru „a pune capăt uzurpării care a avut loc la primărie în ultimul an”.

„Nu era corect să-i las pe alții să ocupe abuziv primăria și să ignore alegătorii. Am ajuns la aceste alegeri pentru apune capăt uzurpării care are loc în Primărie deja de un an și pentru a continua dezvoltarea europeană Chișinăului”, a declarat Chirtoacă.

„Așteptarea este aceeași cu așteptarea acelor câteva sute de mii ai cetățenilor RM care din 2009 s-au ridicat pentru un viitor mai bun”, a adăugat fostul edil al capitalei.

Dorin Chirtoacă s-a referit și la interceptarea telefonică a unei discuții dintre Andrei Năstase și mama sa, făcută publică pe finalul campaniei electorale.

„Înregistrările care au apărut au confirmat chiar ei că nu există concurență, că este grup criminal organizat”, a mai spus Chirtoacă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: