image
Sursa foto: Departamentul de Poliție Garland

Poliția vânează un adolescent de 14 ani, „înarmat și periculos”, suspectat că a omorât 3 oameni

Un adolescent de 14 ani „înarmat și periculos” se ascunde de autoritățile din Texas, după ce ar fi împușcat mortal trei adolescenți latino-americani într-un magazin dintr-o suburbie a orașului Dallas.

Departamentul de Poliție Garland a precizat într-un comunicat de săptămâna aceasta că Abel Elias Acosta a fost identificat drept suspectul de tripla omucidere de duminică.

Trei adolescenți latino-americani, cu vârste între 14 și 17 ani, au fost împușcați într-un magazin din comitatul Garland, a anunțat poliția. Un alt băiat de 15 ani a fost rănit.

Deși suspectul se ascunde de autorități, tatăl său, Richard Acosta, s-a predat la poliție la începutul săptămânii. Potrivit NBC News, el este suspectat că și-ar fi dus cu mașina fiul la locul crimelor.

Detectivii cred că Acosta se ascunde de autorități și au cerut membrilor comunității să ia parte la căutarea lui, deși au avertizat că este „înarmat și periculos”, transmite Digi24.

„De obicei, Departamentul de Poliție Garland nu dă informații despre minori, dar din cauza naturii infracțiunii și a riscului potențial pentru public, instanța a autorizat divulgarea acestor informații”, se spune în comunicatul poliției.

Minorul riscă închisoarea pe viață.

Noutăţile partenerilor

comentarii: