image
Sursa foto: libertatea.ro

Cele mai bune seriale de comedie pe care nu trebuie să le ratezi vara aceasta

Sute de seriale apar în fiecare an și fiecare încearcă să câștige cât mai mulți fani. Cum pandemia de coronavirus i-a făcut pe mulți să renunțe la vacanțele programate, cel mai bun mod de a-ți petrece timpul rămân filmele. Revista Elle a făcut o listă cu cele mai bune seriale de comedie pe care nu trebuie să le ratezi vara aceasta.

Avenue 5

Armando Iannucci, creatorul serialului Veep, revine pe micile ecrane cu o comedie savuroasă care îl are în rolul principal pe Hugh Laurie, îndrăgitul actor din House. El este căpitanul unei nave spațiale de lux care efectuează o călătorie de opt săptămâni în jurul Planetei Saturn având la bord în jur de 5000 de celebrități și oameni cu averi exorbitante. Însă ceea ce ar fi trebuit să fie o vacanță inedită se transformă într-una foarte.

Awkwafina Is Nora from Queens

Exact cum spune și numele serialului, Awkwafina este Nora din Queens, o tânără care învață cum să se descurce în lumea adolescenților din Flushing, New York, bazându-se pe ajutorul bunicii și al tatălui ei. Serialul este inspirat chiar din viața cunoscutei actrițe Awkwafina. Deja producătorii au anunțat că va exista și sezonul 2.

Dave

Deși premisa de la care pornește acest serial poate părea puerilă, pe parcurs vei observa cum această serie oferă o perspectivă realistă asupra prieteniei, afecțiunilor mintale și dorinței de a-ți vedea visele îndeplinite, indiferent cât este de dificil. Protagonistul serialului este Dave, un rapper evreu care este convins că destinul lui este de a deveni cel mai mare rapper din istorie, chiar dacă numele pe care îl folosește este „Lil Dicky”.

Lista completă a serialelor pe care nu trebuie să le ratați o puteți citi pe Elle.ro.

Noutăţile partenerilor

comentarii: