image
Sursa foto: captură video

30 de zile de arest pentru fostul șef de la MAI care i-a propus unui adolescent sex oral; Primele imagini după reținere

Fostul comandant adjunct al Trupelor de Carabinieri și șef al direcției management resurse umane din cadrul MAI, Mihail Bejan, care i-a propus un minor să-i presteze servicii sexuale într-o pădure din Chișinău, a primit arest preventiv pentru 30 de zile.

Decizia a fost luată de către magistrați ieri, scrie anticorupție.md. Avocații lui Mihail Bejan declară că clientul lor pledează nevinovat.

Precizăm că după difuzarea investigației Jurnal TV, Mihail Bejan a fost demis din funcție, iar la scurt timp a fost reținut pentru 72 de ore, procurorii având unele informații că acesta ar fi vrut să se eschiveze de la urmarirea penală fugind din RM.

Reamintim că totul s-a întâmplat în seara zilei de 1 februarie, în jurul orei 19:00. Potrivit ordonanței emise de poliție, este vorba de comandantul adjunct al Trupelor de Carabinieri și șef al directiei management resurse umane, Mihail Bejan. Acesta l-ar fi ademenit pe un adolescent în vârstă de 17 ani, propunându-i să-i facă sex oral în schimbul a 50 de euro.

Mihail Bejan a ocupat funcția de șef adjunct al detașamentului cu destinație specială ALFA din cadrul SIS, în perioada în care actualul ministru de Interne degrevat, Alexandru Jizdan, deținea funcția de director adjunct al SIS.

Potrivit surselor Jurnal TV, ulterior, Mihail Bejan a fost transferat în cadrul MAI în calitate de ofițer sub acoperire al SIS pentru a supraveghea activitatea Ministerului de Interne iar mai târziu a fost numit în funcția de șef adjunct al trupelor de carabineri, având și aici, potrivit surselor, misiunea de agent sub acoperire al SIS-ului.

Vedeți mai jos investigația Jurnal TV:

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: