image
Sursa foto: președinte.md

Maia Sandu a avut o discuție telefonică cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen; Au abordat problema gazului

Președintele Maia Sandu, a discutat astăzi la telefon cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Subiectul discuției s-a axat pe problema aprovizionării cu gaze naturale cu care se confruntă Republica Moldova.

Șefa statului i-a mulțumit pe această cale președintei Comisiei Europene pentru susținerea oferită în gestionarea crizei, dar și mobilizarea experților UE la rezolvarea acestei situații.

„Uniunea Europeană a fost întotdeauna alături de cetățenii Republicii Moldova - și în momente bune, și în momente mai grele. Suntem recunoscători pentru tot sprijinul oferit de Uniunea Europeană în gestionarea crizei aprovizionării cu gaze naturale”, a menționat după conversația telefonică cu Ursula von der Leyen, președintele Maia Sandu.

Printre alte subiecte abordate în cadrul discuției se numără și ritmul implementării reformelor de către Republica Moldova, dar și sprijinul oferit de Uniunea Europeană, atât în gestionarea pandemiei, cât și în redresarea economică.

Noutăţile partenerilor

comentarii: