image
Sursa foto: Getty Images

Chelsea intră în cursa pentru transferul unuia dintre cei buni fundași din Serie A: Ce îl nemulțumește pe Sarri

Maurizio Sarri este nemulțumit de randamentul fundașilor lui Chelsea și ar fi transmis șefilor că îl vrea din iarnă pe fundașul lui Inter Milano, slovacul Milan Skriniar. Conform The Sun, londonezii sunt gata să achite aproximativ 70 de milioane de lire sterline (80 de milioane de euro).

În vârstă de 23 de ani, Skriniar, se află și în radarul lui Jose Mourinho, la Man. United, dar asta pare să nu-l îngrijoreze pe Sarri, care și-a făcut deja planul pentru pentru aducerea unuia dintre cei mai buni fundași centrali din Serie A în acest sezon.

În octombrie 2018, Skriniar a vorbit despre interesul lui Man. United: "Când un antrenor ca Jose Mourinho spune că își dorește un jucător ca mine, este întotdeauna un sentiment frumos, dar nu știu de ce aceste zvonuri continuă. Chiar dacă Jose este unul dintre cei mai cunoscuți și mai buni antrenori din lume, eu nu mă gândesc decât la Inter, unde sunt fericit".

Între timp, Inter caută cu disperare să-i prelungească contractul tânărului fotbalist, scadent în 2022, care s-ar fi arătat dezamăgit de salariul prea mic pe care îl încasează la acest moment.

Skriniar se află la al doilea sezon cu Inter Milano, după transferul de la Sampdoria, în schimbul a 15,8 milioane de lire sterline.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: