Cadourile și surprizele nu se opresc aici. De azi, în toate magazinele MAXIMUM începe lichidarea totală a stocurilor. Numărul de mărfuri este limitat și rafturile în curând vor rămâne pustii. Vino și convinge-te că poți găsi cele mai bune prețuri doar la MAXIMUM.

Maximum.mdMaximum.md

Televizoare cu un ecran de la 32 până la 50 inch te vor impresiona nu doar prin imaginea realistă, sunetul de calitate și designul stilat, dar și prin prețul avantajos. Economisește până la 4 000 lei și savurează achiziția excelentă. Apropo, fii atent la asortimentul de smartphone-uri și laptopuri. Vei găsi oricând la MAXIMUM toate noutățile, modelele de top și cele bugetare.

Maximum.mdMaximum.md

Este comod când în magazine este prezentată nu numai tehnica IT, dar și cea de bucătărie, tehnica mare de uz casnic. Magazinele MAXIMUM sunt o adevărată mecca pentru amatorii de tehnologii, de tehnică funcțională și calitativă pentru casă și serviciu, precum și pentru distracții.

Maximum.mdMaximum.md

Profită de super reducere sau perfectează o achiziție în rate (este foarte comod, dacă alegi mai multe modele) și, cu siguranță, vei fi mulțumit de alegere. Vei primi o marfă de calitate cu o garanție cuprinsă între 2 și 5 ani și posibilitatea de a perfecta o livrare gratuită în perimetrul Chișinăului sau poți plăti livrarea în orice colț al Moldovei. Și poți face toate acestea fără să ieși din casă, folosind serviciile online ale magazinului.

Maximum.mdMaximum.mdMaximum.md

Economisește banii și timpul – cumpără în magazinele MAXIMUM.

Doar MAXIMUM

Cumpără online: maximum.md / 54-54-54

Alătură-te nouă pe rețele de socializare: Facebook/ OK / Instagram / Youtube.

Nu rata: Noutăți / Top vânzări / Exclusiv / Recomandări / Sale