image
Sursa foto: Jurnal.md

Andrei Năstase, despre acuzațiile PSRM: Sunt jalnici; Îl îndemn pe Ceban să renunțe la retorica lui Plahotniuc

Candidatul forțelor proeuropene și antioligarhice, Andrei Năstase, a răspuns acuzațiilor lansate astăzi de socialiștii, în legătură cu clădirea primei publicații cu grafie latină „Glasul Națiunii”, acolo unde își are sediu și Platforma Demnitate și Adevăr.

„Dacă socialiștii au găsit această minciună, sunt jalnici. Să vii să invoci o ilegalitate atunci când există un verdict dat de Curtea Europeană a Drepturilor Omului este pur și simplu curată disperare”, a declarat Andrei Năstase.

„Îi îndemn pe toți și în primul rând pe cei care fac circ astăzi, pe cei de la Partidul Socialiștilor, pe Ivan Ceban, pe toți cei care mint în spațiul public să renunțe la retorica de doi ani de zile a Partidului Democrat și personal a lui Plahotniuc”, a declarat Andrei Năstase.

„Să vină cu ceva nou pentru că de atunci și până acum nu s-a schimbat absolut nimic. A rămas în vigoare aceeași hotărâre a Curții Europene a Drepturilor Omului”, a adăugat candidatul proeuropean la primăria capitalei.

Câțiva membri ai PSRM au organizat astăzi o conferință de presă în fața clădirii ce aparține primei publicații cu grafie latină, „Glasul Națiunii”, acolo unde în prezent își are sediul Platforma DA.

Socialiștii afirmă că publicația fondată de Vasile Năstase ar fi privatizat fraudulos clădirea de pe strada 31 august 1989.

Asta în condițiile în care există o hotărâre a CEDO prin care a obligat Guvernul să execute o decizie judecătorească definitivă şi irevocabilă, atacată cu recurs şi respinsă de Curtea Supremă de Justiţie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: