image
Sursa foto: digisport.ro

"Dacă Barcelona mă cheamă înapoi, mâine mă întorc"

Dani Alves (34 de ani), fundaşul dreapta al lui PSG, şi-a exprimat dragostea necondiţionată pentru Barcelona. Dacă formaţia blaugrana l-ar dori înapoi, brazilianul nu ar sta pe gânduri.

În 2016, după 8 ani fantastici pe Nou Camp, Dani Alves a dat curs ofertei venite de la Juventus. La Torino nu s-a integrat prea bine, astfel că de anul trecut a ajuns la Paris, acolo unde se spune că a fost decisiv în convingerea lui Neymar să se transfere.

Totuşi, privind retrospectiv, apărătorul sud-american ştie că formaţia catalană va rămâne pentru totdeauna marea sa dragoste, iar o revenire pe stadionul pentru care a scris istorie ar fi o mare bucurie.

"Dacă Barcelona mă cheamă înapoi, mâine mă întorc", a declarat Dani Alves pentru Globo TV, citat de digisport.ro, pentru ca apoi să vorbească despre afinitatea pentru culorile blaugrana: "Barcelona e casa mea, e imposibil să spun că nu vrea să mă întorc. Dacă mă vor înapoi, mâine mă întorc. Am contribuit la istoria acestui club, am plecat cu 23 de trofee, după 8 ani. Nu m-am mai simţit respectat de unii, de aceea am decis să mă transfer în altă parte, dar Barcelona va ocupa mereu un loc special în inima mea".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: