image
Sursa foto: Getty Images

Spaniolii l-au anunțat pe urmașul lui Zidane pe banca Realului

Real Madrid se află încă în căutare de antrenor după ce Zinedine Zidane (45 de ani) a decis să plece.

Candidații sunt mai mulți, dar niciunul dintre ei nu este clar și asta din cauza faptului că au contracte ferme cu actualele lor cluburi, ceea ce face dificilă sosirea lor pe ”Santiago Bernabeu”. Prima opțiune a ”albilor” a fost Mauricio Pochettino (46 de ani), tehnicianul lui Totenham care a reușit să lase o impresie plăcută cu londonezii în actuala ediție a Ligii Campionilor. Marea problemă a argentinianului este aceea că el nu are nicio clauză cu Tottenham iar Daniel Levy, președintele echipei, este recunoscut drept unul dintre cei mai duri negociatori din Europa.

În aceste condiții, oficialii Realului par a se fi reorientat. Supriza cea mare vine de la președintele lui Murcia, Victor Galvez, care a declarat joi că Guti va fi alesul într-un final. ”Guti nu va veni antrenor la Murcia, după cum s-a tot zvonit în ultima vreme, pentru că el va merge antrenor la Real Madrid. Guti a fost antrenorul pe care ni l-am dorit. Păcat că Zidane n-a mai întârziat două zile cu anunțul plecării!”, a spus Galvez, potrivit celor de la AS.

Guti - este unul dinte pariurile lui Florentio Perez. Fostul fotbalist al Realului a preluat grupele de tineret în 2013-2014 şi după numai doi ani a fost promovat la tineretul B, pentru ca în 2016 să facă pasul către tineretul A. A anunţat deja că este pregătit pentru o nouă provocare şi este o variantă viabilă pentru conducerea albilor.

Și casele de pariuri merg pe varianta Guti. Legendarul fotbalist de pe ”Bernabeu”, a câștigat 15 trofee în tricoul blanco (dintre care 3 Ligi ale Campionilor și 5 titluri în La Liga), a ”promovat” de la favorit 4, cu o cotă de 7,67, la principal candidat, cu o cotă de 2,4, mult mai mică decât avea Pochettino miercuri, când era cotat cu 4.

Pe lista candidaților se mai află numele lui Michael și Brian Laudrup, cel al lui Antonio Conte, Jurgen Klopp, Joachim Low, Rafa Benitez și chiar Jose Mourinho.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: