image
Sursa foto: Jurnal.md

Crimă în sectorul Botanica; Cadavrul unei femei, mamă a doi copii, depistat într-un automobil; Avea semne de moarte violentă

O femeie de 32 de ani, din capitală, mamă a doi copii, a fost găsită ieri, fără suflare în propriul automobil, parcat pe o stradă din sectorul Botanica. Pe corpul victimei au fost depistate semne de moarte violentă.

Potrivit poliției, în ziua de 9 iulie, femeia a plecat de acasă la volanul automobilul personal. Seara rudele văzând că victima nu se întoarce acasă și nu răspunde la telefon au alertat poliția despre dispariția acesteia.

Aseară, în jurul orei 21.00, forțele de ordine au depistat automobilul acesteia de model Mercedes -Vito, parcat pe o stradă din sectorul Botanica. În mașină polițiștii au descoperit și cadavrul victimei de 32 de ani, care avea urme de moarte violentă. Cadavrul urmează a fi supus expertizei medico-legale, care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Deocamdată, poliția nu a reținut niciun suspect. La moment se interprind măsurile necesare pentru depistarea individului/indivizilor care a/au comis o asemenea crimă.

Dacă va fi găsit/găsiți vinovat/vinovați suspectul/suspecții riscă să-și petreacă următorii 15-20 de ani după gratii sau va fi condamnat la detenție pe viață.

Poliția cercetează cazul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: