image
Sursa foto: IP Rezina

Accident teribil la Rezina: Un tânăr de 18 ani a decedat pe loc, iar alți trei au ajuns în stare gravă la spital

Accident fatal în raionul Rezinna. Un băiat de 18 ani a decedat pe loc, iar alți trei tineri cu vârstele cuprinse între 18 și 20 de ani au fost transportați în stare gravă la spital după ce șoferul mașinii a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un copac.

Tragedia a avut loc noaptea trecută în jurul orei 00:00 pe traseul raionului Rezina.

Potrivit Ofițerului de presă al IP Rezina, Irina Burdujan, la volanul automobilului de marca Volkswagen se afla un tânăr de 20 de ani.

„Tânărul nu a ținut cont de limita de viteză în curbă și de acoperirea drumului cu pietriș pe partea carosabilă. În cele din urmă a pierdut controlul volanului derapând de pe traseu, s-a tamponat într-un obstacol din afara carosabilului după care automobilul a fost proiectat într-un copac”, a declarat Irina Burdujan.

În urma impactului, un tânăr de 18 ani a decedat la fața locului, iar șoferul automobilului și alți doi pasageri au fost transportați în stare gravă la Spitalul Raional Rezina.

Potrivit informațiilor, șoferul de 20 ani, a fost internat în Secția reanimare în stare gravă, iar alți doi tineri de 18 și 19 ani au fost internați în secția chirurgie.

Alte circumstanțe se stabilesc.

IP RezinaIP Rezina

IP RezinaIP Rezina

IP RezinaIP Rezina

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: