Chiar și așa, Ion Ceban a preluat informațiile false și le-a repetat aseară în cadrul dezbaterilor electorale de la TV8. Replica lui Andrei Năstase nu a întârziat să apară.

„Domnul Ceban este un bun specialist în borș. Din respect față de oameni, vă spun că tot ce ne arată el, a fost arătat acum doi ani în campania prezidențială. Tot holdingul lui Plahotniuc a vorbit exact despre asta. Au verificat sub toate aspectele, și de justiția lui Plahotniuc, și de Procuratura lui. O să găsiți acolo și bonurile de repartiție, carnetul de muncă. În mod normal nu ar mai trebui să mă refer la asta, pentru că pierdem timp și oamenii nu au nevoie de circ. Oamenii au nevoie de viziunea noastră asupra dezvoltării capitalei. Acestea sunt toate materialele de care se folosește astăzi PSRM și Ceban, exact aceleași materiale pe care Plahotniuc le-a folosit în campania prezidențială”, a declarat Andrei Năstase

„Retorica folosită împotriva mea în 2016. Dacă ar fi existat măcar un gram de ilegalitate în tot ce am făcut eu, astăzi nu eram aici. Știți foarte bine cui aparțin toate instituțiile de stat. Dacă aș fi greșit cu ceva, nu aș fi fost aici. 80 la sută din acest cămin a fost privatizat prin decizia aceluiași judecător. 80 la sută despre care el spune în spațiul public că a fost privatizat ilegal de către Glasul Națiunii. Doar că o parte din ei, sub auspiciile mafiei imobiliare controlate de către cei care se află astăzi în CMC, au stricat aceste construcții. Cei de la Glasul Națiunii l-au întreținut și astăzi avem un monument de arhitectură în centrul orașului bine îngrijit. Ar fi bine să încheiem acest subiect pentru că această campanie este despre oameni, despre grijile lor”, a adăugat candidatul proeuropean al forțelor proeuropene și antiologarhice.

Potrivit reprezentanţilor Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, Andrei Năstase a fost lector, dar şi şef de catedră la Facultatea Management Artistic, unde a predat teoria generală a dreptului.

Acest lucru este confirmat de foşti colegi şi studenţi care au apreciat orele de drept cu profesorul Andrei Năstase.

Totodată, foştii vecini de la căminul situat pe strada Hristo Botev spun că la începutul anilor 2000 toţi locatarii şi-au privatizat camerele.

Vă îndemnăm să revedeți reportajul Jurnal TV din 2016: